Back to Top Back to Top Back to Top
Odoo afbeelding en tekstblok

Business moet groeien...

Een bedrijf zonder ambitie is geen lang leven beschoren, je moet weten waar je voor staat, voor wie je dat doet en daar de beste prestatie leveren waar je klanten blij van worden. Een bedrijf heeft een verhaal en heeft een team nodig die dit verhaal met één stem verteld. 

Veranderingen in de markt vragen flexibiliteit en het vermogen te begrijpen waar uw klanten naar toe bewegen. Interne processen, samenstelling van het team, wie doet wat, nieuwe markten en nog veel meer zaken bespreken we in sessie waarin we met u op zoek gaan naar het volgende niveau.   

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Business analyse

Pas deze drie kolommen aan, zodat ze voldoen aan uw ontwerp behoefte. Om te dupliceren, verwijderen of kolommen verplaatsen, selecteert u de kolom en gebruik de bovenste pictogrammen om uw actie uit te voeren.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Financiering

Om een vierde kolom toe te voegen, verklein de grootte van deze drie kolommen met het juiste icoon van elk blok. Dupliceer vervolgens één van de kolommen om een ​​nieuwe te maken als een kopie.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Team building

Verwijder de bovenstaande afbeelding of vervang het met een foto die uw bericht weergeeft. Klik op de afbeelding om de stijl van de afgeronde hoeken te wijzigen.

Back to Top

Aanvraag voor business development


Verstuur
Back to Top Back to Top Back to Top Back to Top Back to Top